Zugraveste-ti bucataria: cateva idei pentru o buna asociere cu mobila. - Mobila OK

Zugraveste-ti bucataria: cateva idei pentru o buna asociere cu mobila.

  Vrei o schimbare? Culorile dvs. din bucătărie nu mai sunt fresh? O zugraveala noua este o modalitate bună de a schimba perceptia ... fără a schimba totul!

  Aveți însă grijă să nu vă grăbiți și să alegeți culorile potrivite și să le armonizați cu mobilierul existent.

  Vă spunem cum să oferiți bucătăriei dvs. un aspect nou în 2-3 lovituri de vopsea pentru a redescoperi plăcerea de a ata ore bune in acest spatiu.

IDEI PENTRU O SCHIMBARE REUSITA:
1.Culori atemporale
2.Culorile care  încălzesc
3.Albastru îndrăzneț
4.De ce nu tapet?

CULORI ATEMPORALE

  Inainte de toate, această categorie de culori este destinată celor care nu sunt obișnuiți să obosească după 6 luni (în acest caz, preferă culorile atemporale, te vei uza mai puțin!).

 Mai puțin obișnuite în bucătărie, culorile calde precum roșu, galben, portocaliu, violet… sunt perfecte dacă vrei să faci din bucătăria ta un spațiu cald și prietenos. Dar facei mai intai un test: o bucată de perete este suficientă și o zugravim doar cu o culoare complementară mai sobră.

   Negrul oferă un rezultat mai placut pe care îl puteți accentua cu instalarea unui baldachin.
   În ceea ce privește griul, dacă dorim să-l scoatem din atmosfera prea neutră, atunci mergem pe mobilier cu efect de beton și vopsea închisă pentru a le îmbunătăți.

CULORI CARE INCALZESC

   Mai puțin obișnuite în bucătărie, culorile calde precum roșu, galben, portocaliu, violet… sunt perfecte dacă vrei să faci din bucătăria ta un spațiu cald și prietenos. Dar faceti un test inainte de a lua cea mai buna decizie: o bucată de perete este suficientă și o zugravim doar cu o culoare complementară mai sobră.
   Roșu: mult timp folosit pentru mobilă, poate fi folosit și pe pereți. În combinație cu mobilierul lacuit gri, armonia este perfectă și stimulează pofta de mâncare!
   Prună: te-ai gândit deja la asta ?! Este o opțiune bună pentru a vă cufunda bucătăria într-o atmosferă mai relaxată. În acest caz, amintiți-vă să luminați camera cu mobilier ușor și material din lemn.

ALBASTRU INDRAZNET

   Dar dacă bucătăria ta s-ar cufunda într-un albastru profund?     

   Această culoare incontestabilă are toate calitățile necesare pentru a investi bucătăriile noastre! Cel mai complicat va fi să alegeți nuanța potrivită - bleumarin, turcoaz, pastel ... - în funcție de atmosfera pe care o căutați și să respectați câteva reguli de bază.
   O bucătărie albastră, da, dacă are suficientă lumină. Albastrul fiind o culoare rece, nu ar fi vorba despre înghețarea atmosferei!
   Asociere laterală, pentru un efect elegant și sobru, albastrul se îmbină perfect bine cu albul ... dar în acest caz va trebui absolut să încălziți puțin atmosfera cu materiale calde precum lemnul pe care îl puteți găsi pe podea, un plan de lucru sau elemente decorative (scaune, tăietură, raft).
   Pentru un rezultat mai „bărbătește”, albastru și gri sunt două culori perfect compatibile. Pentru a evita un efect excesiv de întunecat, alegeți un albastru strălucitor și adăugați câteva mici atingeri de galben pentru a vă condimenta decorul (plăci, vase, aparate)!
  Și în final, albastru închis va fi perfect pentru marcarea spațiului bucătăriei într-un spațiu deschis: se va adapta mai ușor la decorul camerei de zi, având în același timp personalitate proprie.

DE CE NU TAPET?

   După intrare, dormitoarele și camera de zi, este firesc ca tapetul să intre în bucătăriile noastre! O adevărată alternativă la pictură, vă permite să îmbrăcați frumos această cameră cu o notă de originalitate. Condiția sa: mobilier de bucătărie suficient de sobru și neutru pentru a-și adapta modelele fără notă falsă.
   Pentru cei care doresc să rămână sobri, alegeți un tapet alb cu modele geometrice ușoare care să însoțească o bucătărie neagră și din lemn: combo-ul de pariu sigur!
   Foarte la modă, motivul din cărămidă: merge perfect cu mobilierul de bucătărie din lemn negru și din lemn pentru a crea o atmosferă „în exterior”. Și pentru o atmosferă mai industrială, puteți înlocui pe un perete de perete tapetul din cărămidă cu o vopsea roșie, de exemplu, cea în care este amplasată fereastra.
   Și de ce nu un tapet care dă o amprentă mai accentuată bucătăriei? Funcționează atât timp cât ai sau păstrezi culori foarte sobre pentru mobilierul de bucătărie. Ne putem gândi chiar să luăm motivul tapetului cu câteva bucăți de vinil pe podea pentru un efect de escaladă a motivului.

Comentarii (0)

Produs adăugat la lista de dorințe