În primul rând vom enumera avantajele care sunt prezente într-un astfel de magazin.

   - o experienţă de shopping relaxantă, fără presiunea de a cumpăra pe loc. Nu există cheltuieli pentru a ajunge la showroom, şi astfel putem lua decizii mai puţin grăbite sau influenţate de costuri suplimentare la următoarele vizite. De multe ori, când ştim că avem de făcut un drum, nu numai banii sunt o problemă dar şi timpul. Ajungem la showroom şi ne simţim mai presaţi să luăm o hotărâre pe loc. De aceea online shopurile sunt mult mai relaxante din această privinţă.

  - uşurinţa de a revedea un articol este alt punct important în avantajul magazinelor de mobilă virtuale. Când vreau să cumpăr o piesă de mobilier, mă uit la ea în zile diferite, să mă conving că îmi place şi după prima impresie. Câteodată se întâmplă ca ceva să nu ni se mai pară aşa de grozav a doua zi iar modul uşor de a reveni la imaginea mobilei este un lucru foarte bun.

  - pentru că majoritatea magazinelor online de mobilă nu plătesc spaţii de showroom, se pot practica de obicei preţuri mai mici. Acest beneficiu pentru client nu este de neglijat, mai ales dacă luăm un set sau mai multe bucăţi.

  - verificarea ofertelor este mult mai uşoară online decât în magazine. Practic ne putem abona la un newsletter sau putem verifica un site des. Acest avantaj ne poate economisi o sumă frumoasă. Cele mai multe site-uri se văd bine şi pe mobil, deci nu este nevoie să stăm la un laptop.    Dacă la un showroom trebuie să citim măsurătorile de pe etichete sau chiar să măsurăm noi dacă acestea nu sunt scrise, la un website ele sunt trecute la descrierea piesei de mobilier. Astfel este foarte uşor să verificăm dacă o mobilă va încăpea în cameră, mai ales dacă avem de luat în considerare măsurători noi. Reverificarea este foarte facilă. Aşa am procedat pentru patul cu sertare, el încăpând perfect după livrare şi montare.     

    Un alt avantaj este sortarea după preţ. De obicei, oamenii caută de la preţul cel mai mic la cel mai mare, tocmai în ideea de a se încadra în buget. Există însă şi căutarea inversă, dar şi după cuvinte. Eu personal le folosesc pe toate trei. Cea cu preţul cel mai mic mă ajută când sunt cu un buget limitat, cea inversă îmi arată cele mai scumpe şi calitative opţiuni iar căutarea după un cuvânt îmi permite să văd numai piesele de mobilier care mă interesează.           

    Foarte multe magazine au transport în toată ţara şi o politică de retur în cazul în care mobila vine lovită, deci nu veţi rămâne cu ea defectă.Dezavantajele ar fi că pozele pot avea o mică variaţie de nuanţă din cauza luminii în care sunt pozate. Ele de asemenea vă pot părea un pic diferite în realitate, dar atâta timp cât pozele sunt reale, nu sunt motive ca mobila să nu semene.   

    În concluzie, cumpărarea mobilei de pe magazinele online are numeroase avantaje şi o metodă recomandată de shopping modern.

Comentarii (0)

Nici un comentariu inca
Produs adăugat la lista de dorințe