TRANSPORTUL PRODUSELOR

  Livrarea produselor se face prin FAN CURIER sau DRAGON STAR pe tot teritoriul Romaniei, fiind acoperite toate localitatile, si se face la bordura, adica pana in fata imobilului.

  Livram in maxim 3 zile lucratoare de la confrimarea disponibilitatii produselor in stocul principal din Romania. Dupa lansarea comenzii va contactam telefonic si prin mail pt a va confirma termenul de livrare.

COSTUL TRANSPORTULUI ESTE GRATUIT!

   


ASIGURAREA PRODUSELOR PE PERIOADA TRANSPORTULUI

Produsele livrate de MobilaOK sunt asigurate pe perioada transportului si la receptia coletelor clientii se asigura ca acestea sunt intacte,nu prezinta urme de lovituri,nu au parti de ambalaj rupte,zgariate,amprentate.

In cazul in care coletele nu sunt intacte se va intocmi un Proces verbal,impreuna cu agentul de la firma de curierat.

Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru a compara.

MobilaOK.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru.

Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care MobilaOK.ro prelucreaza datele cu caracte personal.

Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele Dumneavoastra pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document.