TRANSPORTUL PRODUSELOR

  Livrarea produselor se face prin FAN CURIER sau DRAGON STAR pe tot teritoriul Romaniei, fiind acoperite toate localitatile, si se face la bordura, adica pana in fata imobilului.

  Livram in maxim 3 zile lucratoare de la confrimarea disponibilitatii produselor in stocul principal din Romania. Dupa lansarea comenzii va contactam telefonic si prin mail pt a va confirma termenul de livrare.

    Costul transportului difera in functie de mai multi factori: precum greutatea, volumul produselor comandate, si locatia.   
    Costul exact al transportului este afisat in momentul comenzii, dupa introducerea localitatii de domiciliu. Chiar daca localitatea dumenavoastra se afla in afara retelei de distributie in tarif standard,pretul afisat contine si km exteriori.

Valorile Urgent Curier

     Pentru compania Urgent Curier succesul pe piata este reprezentat de satisfactia clientului. Din acest motiv consideram ca este esentiala cunoasterea si intelegerea nevoilor clientului, pentru ca apoi sa le putem satisface si chiar depasi. Pentru a atinge acest tel, echipa Urgent Curier trateaza cu aceeasi importanta fiecare client care apeleaza la serviciile sale, satisfactia finala reprezentand rezultatul unei munci asidue, care pune pe primul loc calitatea.

Siguranta
Tratam cu cea mai mare seriozitate transportarea in conditii de siguranta maxima a bunurilor clientilor nostri.

Flexibilitate
Venim intotdeauna in intampinarea cerintelor clientilor nostri si cautam impreuna cu ei solutiile care ii avantajeaza cel mai mult.

ASIGURAREA PRODUSELOR PE PERIOADA TRANSPORTULUI

Produsele livrate de MobilaOK sunt asigurate pe perioada transportului si la receptia coletelor clientii se asigura ca acestea sunt intacte,nu prezinta urme de lovituri,nu au parti de ambalaj rupte,zgariate,amprentate.

In cazul in care coletele nu sunt intacte se va intocmi un Proces verbal,impreuna cu agentul de la firma de curierat.

Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru a compara.

MobilaOK.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru.

Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care MobilaOK.ro prelucreaza datele cu caracte personal.

Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele Dumneavoastra pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document.