Modalitati de plata
 1. PLATA RAMBURS

  Plata ramburs se face pentru 75% din valoarea marfii comandate,diferenta de 25% si valoarea integrala a transportului se face in avans.

  Am decis sa nu livram cu plata integrala ramburs pentru ca sa evitam costuri inutile cu transportul unor comenzi false.

  Dupa lansarea comenzii in magazin,prin alegerea metodei de plata Ramburs 75% si avans 25%,agreati sa primiti o factura proforma pentru plata unui avans. Acesta poate fi facut prin depunere bancara(la Garanti bank cu comision 0% sau la oricare alta banca din Romania) sau si mai simplu printr-un transfer bancar.

  Factura proforma contine atat detalii despre cat trebuie sa platiti in avans precum si ce suma trebuie sa platiti ramburs.

  Rambursul se plateste in numerar la primirea coletelor. Important : curierul care va livreaza coletele si care va preia plata in numerar e obligat sa va emita o chitanta pentru suma ramburs.

  MobilaOK - II Hadan Anamaria - RO25388847 - Mobila pentru o viata - la dispozitia clientilor din 2012 !

 2. PLATA CU CARDUL

  Pentru a folosi aceasta metoda de plata, nu este necesar sa te inregistrezi in prealabil pe website(Mobilpay sau PlatiOnline), singura conditie fiind sa ai un card valabil si suficienti bani in cont pentru a acoperi contravaloarea produselor pe care doresti sa le achizitionezi.

  1. Alege produsul dorit din magazinul online MobilaOK :  https://www.mobilaok.ro
  2. Alege ca metoda de plata Mobilpay - plateste cu cardul de debit sau credit

   - carduri de debit  - pentru plata integrala
   - cardul de credit - plata in rate - de la 3 la 6 rate - cu urmatoarele carduri de credit cu dobanda 0%

  3. Introduci detaliile cardului tau si orice alta informatie iti este solicitata in pagina de plata. Tranzactia este securizata.
  4. Dupa procesare, iti va fi afisat rezultatul tranzactiei.
Produs adăugat la lista de dorințe