Cum ne mobilam bucataria pentru mai multe persoane? - Mobila OK

   Dacă suntem în situaţia de a aştepta un bebeluş (sau plănuim mai mulţi) sau poate vrem să luăm cu noi părinţii, trebuie să facem anumite modificări în casă. În primul rând este necesar să ne regândim spaţiul. Cel mai important aspect este ca totul să fie funcţional dar şi comfortabil. Un spaţiu problematic este cel de lângă masă, pentru că trebuie să avem în vedere să rămână destul loc pentru a ne mişca în voie în bucătărie.

   Este important să nu fie nevoie să ne strecurăm sau să ne lovim de mobilier din cauza amplasamentului său deficitar.

   O să discutăm astăzi despre aceste aspecte şi o să vă sfătuiesc despre cum trebuie să procedaţi pentru a valorifica spaţiul bucătăriei când familia se măreşte.

   Dacă nu aveţi deja, vă trebuie neapărat o masă extensibilă. Este minunată pentru că se mulează nevoilor voastre: mai compactă când nu mănâncă multe persoane sau mai amplă când este necesar mai mult loc pe masă. Unul dintre modelele elegante este masa extensibilă Nova, cu un design minimalist, armonizat cu majoritatea bucătăriilor datorită albului care se potriveşte multor stiluri. Restrânsă are 110 cm iar extinsă are 150 cm. Picioarele din lemn masiv o fac solidă iar liniile curbe evită loviturile accidentale în colţuri.

     Puteţi să vedeţi mai multe modele de mese extensibile in categoria de mese de living.

  Altă problemă în bucătărie sunt de obicei scaunele. Ele ocupă mult spaţiu dacă au spătar şi este imposibil să le punem într-un alt loc cum ar fi sub masă.   

  Deşi scaunele cu spătar intră până la un punct sub masă dacă sunt împinse spre ea, ele nu intră de tot. Deci, o altă modalitate de a regrupa bucătăria pentru a fi practică pentru mai multe persoane este să cumpărăm scaune fără spătar, care ocupă mai puţin spaţiu pentru că atunci când nu sunt folosite, pot fi băgate în totalitate sub masă. Un astfel de scaun de bucătărie este Semer. Are un design modern, cu o umplutură cu spumă care îl face comfortabil.

Poate fi uşor depozitat dar este şi solid, cu picioare din lemn masiv. Tonurile de alb şi negru merg foarte bine cu masa de mai sus, dar şi cu alte mese extensibile.

CE MATERIALE SĂ ALEGEM PENTRU BUCĂTĂRIA UNEI FAMILII MARI?  

Atunci când un produs de mobilier este folosit de multe persoane, şi mai ales când ne referim la scaunele de bucătărie utilizate zilnic este important să folosim materiale de calitate. Produsele de mai sus, cu picioare din lemn masiv asigură o bază solidă şi de calitate. Astfel vom avea mobilier care nu numai că va rezista mai mult în timp, dar va şi salva spaţiu pentru familia extinsă. În plus, el arată modern şi va fi un upgrade pentru designul bucătăriei.

VOI CE IDEI AVETI PENTRU MOBILIERUL FAMILIEI MARITE?   COMENTATI MAI JOS

Comentarii (0)

Produs adăugat la lista de dorințe