Dormitorul pentru fete - Mobila OK

DORMITORUL PENTRU FETE

     În primul rând, un dormitor pentru fete trebuie să aibe în setul de bază:

  • un pat de o persoana
  • o noptiera
  • un birou
  • un dulap pentru haine
  • o biblioteca

     Ideea unui pat de o singură persoană este potrivită pentru un copil şi va fi o alegere bună şi pentru perioada adolescenţei.     

     Există opţiunea adăugării unui sertar de pat (ladă) care oferă spaţiu în plus de depozitare a jucăriilor sau poate fi un pat temporar dacă i se pune o saltea,  pentru când mai doarme cu o amică peste noapte.

     Dulapul de haine, cu oglinda inclusă, salvează loc în dormitorul pentru fete, pentru că nu mai este nevoie de una separată. Aşadar, mica fashionistă are un spaţiu pentru a se vedea în hăinuţe iar adolescenta nehotărâtă pentru probatul ţinutelor. Cele două uşi ascund înăuntru destul loc pentru aranjarea hainelor unei persoane. Ca şi patul, dulapul este o piesă esenţială pentru un dormitor de fată. Pentru şi mai mult spaţiu de depozitare a hainelor, se poate cumpăra şcomoda din acest set.

    Dacă nu există o cameră separată de studiu, biroul şi biblioteca se pot pune în dormitorul fetei. Acestea vor fi utile atât pentru perioada când colorează, învaţă să citească etc dar şi pentru studiul în liceu sau facultate. Biblioteca va stimula creativitatea şi dorinţa de lectură a copilului. Biroul devine un spaţiu perfect pentru colorat, scris. În plus, cu trecerea timpului poate fi transformat apoi şi într-o măsuţă de machiaj pentru când devine domnişoară. Astfel, se poate adăuga oglinda de toaletă, biroul devenind vanity.

CULOAREA MOBILIERULUI DE DORMITOR PENTRU FETE

     Cea mai potrivită nuanţă pentru dormitorul de fete este albul. Asta pentru că, puteţi să schimbaţi atmosfera camerei prin decoraţii, fără să fie nevoie să înlocuiţi mobila când creşte micuţa voastră. Setul Alice, este absolut superb şi propune un stil care nu se demodează. Când este de vârstă mică, puteţi să decoraţi cu roz sau cu o culoare care vi se pare potrivită. Când creşte mai mare, poate schimba stilul camerei prin decoraţii în culoarea preferată.

     Albul mobilei permite asortarea cu orice nuanţă. El dă luminozitate camerei şi o face să pară mai mare. Liniile subtile din lemn adaugă un element feminin şi delicat pieselor de mobilier, fără să fie de prost gust sau exagerate.

     În concluzie, dacă sunteţi în căutarea unui mobilier de dormitor pentru fete, care să fie de calitate şi să nu se demodeze, vă sugerăsetul Alice pentru că reuneşte toate calităţile unui dormitor pentru fete, care nu se va demoda.

Comentarii (0)

Produs adăugat la lista de dorințe