Aşa cum am menţionat mai sus, numărul clar mai mare de oameni care caută mobilă ieftină este o realitate. Acest lucru nu este însă surprinzător, mai ales raportat la nivelul mic al salariilor din România, în comparaţie cu alte ţări europene. Majoritatea oamenilor nu îşi permit să cheltuiască o sumă considerabilă pe mobilă de lux. Totuşi, asta nu înseamnă că nu putem avea mobilă de calitate la un preţ accesibil. O să vă arăt cum, dar mai întâi să vă sfătuiesc despre ce să alegeţi: mobila ieftină sau cea de lux?

MOBILA FOARTE IEFTINĂ

       Recomandarea mea este să evitaţi mobila care are un preţ atât de mic încât să vă dea bănuieli. Nici o afacere nu iese în pierdere, deci cel mai probabil este vorba despre mobilă care nu v-a rezista mult timp. Deşi veţi fi tentaţi de preţul foarte mic, trebuie să ştiţi că o mobilă de proastă calitate este chiar periculoasă: dulapurile se pot surpa cu tot cu haine, vitrinele cu tot cu bibelouri si vesela etc aducând pierderi şi mai mari. Ele sunt de asemenea un pericol pentru copii care, din joacă, trag de ele, putând să se rănească.

       Nu putem neglija nici inesteticele coji sau pete care apar pe mobila foarte ieftină, de calitate redusă. De asemenea, la astfel de produse, îmbinările nu se potrivesc bine, iar finisajele împreună cu materialele sunt de prost gust. Majoritatea mobilei foarte ieftine este de obicei o copie nereuşită după designuri renumite.

MOBILA DE LUX

     Mobila de lux are preţuri pe măsură pentru că foarte mulţi meşteri şi designeri lucrează la ea. Materialele sunt nu numai scumpe, de calitate dar şi rare. Astfel mobila de lux este un produs exclusivist. Un grup restrâns de oameni şi-o permit, deci care este mobila potrivită pentru noi?

 

CE NIVEL DE CALITATE PENTRU MOBILĂ SĂ ALEGEM?

     Cumpărând o mobilă extrem de ieftină o să cheltuiţi de fapt mai mulţi bani pe termen lung şi o să vă dea bătăi de cap. Ea se strică repede, arată urât şi este periculoasă, aşa cum am discutat mai sus. Cea de lux, de pe altă parte, este superbă însă foarte scumpă. Soluţia de mijloc este găsirea unui magazin serios de mobilă, care să aibe o selecţie de mobilă de calitate, la un preţ bun.

Trebuie să avem în vedere câteva aspecte:

  • alegerea unui magazin online (costuri mai mici decât la un showroom care plăteşte chirie pe spaţiu)
  • căutarea reducerilor (butonul reduceri de la https://mobilaok.ro/)
  • abonarea la newsletter pentru o reducere suplimentară de 5%
  • alegerea mobilei din PAL furniruit în loc de lemn masiv

     Magazinul nostru se încadrează în cerinţele de mai sus, având mobilă de calitate la preţuri corecte. În plus, există şi sistemul de rate, perfect pentru sumele mai mari.

 

VOI CE ALEGEŢI? COMENTAŢI MAI JOS

Comentarii (0)

Nici un comentariu inca
Produs adăugat la lista de dorințe